Рецепта
Информация

Скариди на тиган с розмарин, лимон и чесън


Чесънът се обелва и накълцва на ситно. Задушава се до омекване в маслото. След това към чесъна се добавят скаридите подправките и лимоновият сок. Бъркат се докато порозовеят и сосът почти се изпари. Накрая се прибавят връхчета розмарин и скаридите се разбъркват. Сервират се веднага.

logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е разширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.