Кариери
Информация

Постоянното разрастване на компанията е предпоставка и за постоянното търсене на кадри.

 

Предлагаме привлекателни условия за всеки:

  • Много добро възнаграждение
  • Сплотен екип в няколко различни отдела
  • Чудесна работна атмосфера
  • Безопасни условия на труд
  • Стандартно работно време

 

Компанията предлага множество фирмени облаги, като например осигурена храна, работно облекло, помещения за почивка, паркинг за служители и др.

За нас е важно да предоставим най-добри условия за работа на служителите си. Така работата се превръща в удоволствие.

Търсените от нас кадри най-често са: шофьор-доставчик, складов работник, производствен работник, административен персонал.

Ако искате да кандидатствате за някоя от посочените позиции при нас пишете на нашия имейл.

 

Моля изпращайте вашите автобиографии на адрес: jobs@alexfish.bg

logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е разширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.