Новини
Всички новини

Алексфиш успешно защити ISO международен сертификат за производство и преработка на рибни продукти.


2021 / 07 / 21Алексфиш успешно защити ISO международен сертификат за преработка на риба и производство на рибни продукти.


2021 / 07 / 21Алексфиш спазва политика по управление за опазване на околната среда и грижа за здравето и безопасност на персонала.


2021 / 07 / 21АЛЕКСФИШ избрахме Ритъм-4 за наш доставчик на електроенергия на свободния пазар.


2020 / 10 / 01

Ние, АЛЕКСФИШ избрахме Ритъм-4 за наш доставчик на електроенергия. Получихме индивидуална оферта, лично отношение и най-добрата цена.
Ритъм-4 имат 10 години опит в търговията с електрическа енергия и са сред водещите в страната доставчици на електроенергия. Предлагат изгодни оферти, гъвкави планове и сигурна доставка на електроенергия. Ако все още се колебаете и не сте избрали доставчик на електроенергия за Вашия бизнес, не губете време и вземете оферта от Ритъм-4 още днес : https://ritam4tb.com/АЛЕКСФИШ успешно защити сертификат за IFS 2019 с резултат 96.54%


2019 / 08 / 08Алексфиш спазва политика по управление на околната среда и здраве и безопасност при работа.


2018 / 05 / 09

ПОЛИТИКА ПО УПРАВЛЕНИЕ

 

ПОЛИТИКАТА ПО УПРАВЛЕНИЕ НА „ЕТ АЛЕКС-АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ СПАСОВ“ Е НАСОЧЕНА КЪМ СЛЕДНИТЕ ДЕЙНОСТИ: "ПРЕРАБОТКА НА РИБА И ПРОИЗВОДСТВО НА РИБНИ ПРОДУКТИ "

ПОЛИТИКАТА ПО УПРАВЛЕНИЕ ИМА ЗА ОСНОВНА ЦЕЛ, ОПАЗВАНЕ НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО И БЕЗОПАСНОСТТА НА ПЕРСОНАЛА.

 

За ефективно провеждане на Политиката по управление, Ръководството определя следните свои основни цели по качество, околна среда и здраве и безопасност при работа, и поема ангажимента за:

 

  • Организиране на дейността, в съответствие със стремежа ни за запазване на позициите ни на утвърден и конкурентен изпълнител;
  • Ефективно използване на наличните материални, човешки и финансови ресурси;
  • Оптимизиране на основните процеси, според изискванията на клиентите;
  • Системно провеждане на обучения, с цел повишаване квалификацията на персонала и неговата мотивация;
  • Ефективно управление на значимите аспекти на околната среда, рисковете за здравето на работещите под контрола на организацията, безопасността на персонала и посетителите;
  • Спазване на приложимите нормативни изисквания при осъществяване на дейността;
  • Гарантиране на правното съответствие при осъществяване на дейността, чрез планирани мероприятия за мониторинг на  приложимата нормативната база и предприемане на адекватни мерки за изпълнение на изискванията;
  • Предприемане на мерки за намаляване и предотвратяване на замърсяване от поддръжка на машини и съоръжения и производство на риба и рибни продукти;
  • Непрекъснато подобряване на внедрената и поддържана ИСУ- управление на околната среда и здравето и безопасността при работа.

 

 

За реализиране на тези цели в ЕТ АЛЕКС-АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ СПАСОВ“ е разработена, внедрена и поддържана интегрирана система за управление, в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 14001:2015, и BS OHSAS 18001:2007.

 

КАТО УПРАВИТЕЛ НА ЕТ АЛЕКС-АЛЕКСАНДЪР ХРИСТОВ СПАСОВ“ ДЕКЛАРИРАМ ЛИЧНОТО СИ УЧАСТИЕ И ОТГОВОРНОСТ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ОБЯВЕНАТА ПОЛИТИКА ПО УПРАВЛЕНИЕ.

 Алексфиш спечели европейско финансиране по програма за развитие на морското дело и рибарството 2014-2020


2017 / 09 / 19

Във връзка с удобрението по проекта се обявява обществен търг за избор на изпълнители-доставчици на машини и оборудване.

 

Повече информация може да намерите на сайта на ИСУН 2020 - https://eumis2020.government.bg/Report 

Необходима е регистрация, за да може да се разгледа прилежащата документация!ET „Алекс – Александър Христов Спасов“ стартира изпълнението на административен договор за безвъзмездна финансова помощ


2017 / 08 / 08

На 10.08.2017 г. ET „Алекс – Александър Христов Спасов“ стартира изпълнението на административен договор за безвъзмездна финансова помощ № МДР-МП-01-37, предоставен от „Програма за морско дело и рибарство 2014 – 2020“ във ръзка с изпълнението на проект за „Технологично обновление на цех за преработка на риба с хладилен склад“.

Основната цел на проекта е подобряване на конкурентоспособността на съществуващо рибопреработвателно предприятие, находящо се в град София, кв. Враждебна-юг, ул. „8-ма“ № 2Д

Обща стойност: 1 958 613,60 лв., от които 734 480,10 лв европейско и 244 826,70 лв. национално съфинансиране.

Начало на проекта: 08.08.2017 г.                                 

Край н апроекта: 08.08.2022 г.Алексфиш брандира своите тирове


2017 / 06 / 29

Алексфиш брандира успешно своите тирове и камиони с уникалeн по рода си дизайнерски брандинг!Алексфиш с реклама в списание Бакхус!


2017 / 06 / 29

Алексфиш с рекламна страница и статия в новия рибен брой на водещото списание за култура на хранене в България - Бакхус!Алексфиш с 4 билборда в София!


2017 / 03 / 24

Алексфиш постави 4 чисто нови билборда на възлови кръстовища в София - бул. България, бул. Ал.Малинов, бул. Цариградско шосе и бул. Владимир Вазов.

Благодарности на компания Агура за съдействието и добре свършената работа.Алексфиш участва в предаването "Кухня в рая" по телевизия In Life


2017 / 02 / 20

Компанията участва в кулинарното предаване "Кухня в рая" по телевизия In Life с водеща Мисис България - Алекс Милтенова. В епизода, ще видите процеса на пререботка на сьомгата в нашето производство. Видеото може да гледате ТУК Алексфиш вече с реклама в мрежата на Нетинфо


2017 / 02 / 13

От началото на месец февруари, Алексфиш стартира рекламна кампания в най-голямата медия в България - Нетинфо.

Продуктите на компанията ще бъдат рекламиране под формата на банери и текстови съобщения в сайтове като vbox7.com, abv.bg, gong.bg, vesti.bg, sinoptik.bg и други.Нова Facebook страница


2017 / 01 / 06

Вече е активна и новата ни FB страница, може да я посетите на: https://www.facebook.com/alexfish.bg/Обновен сайт с онлайн поръчки до краен клиент!


2016 / 12 / 27

През новата 2017 година, още от 03.01.2017 ще е възможно пазаруването от нашия напълно обновен сайт с директна доставка до физически лица с безплатна доставка.

В новата визия на сайта ще намерите много по-богат асортимент от продукти и много по-детайлни снимки и описания, както и полезни рецепти и видеа свързани с нашите продукти.

Приятно пазаруване!

 logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е разширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.