Новини
Всички новини

Алексфиш спечели европейско финансиране по програма за развитие на морското дело и рибарството 2014-2020


2017 / 09 / 19

Във връзка с удобрението по проекта се обявява обществен търг за избор на изпълнители-доставчици на машини и оборудване.

 

Повече информация може да намерите на сайта на ИСУН 2020 - https://eumis2020.government.bg/Report 

Необходима е регистрация, за да може да се разгледа прилежащата документация!Алексфиш брандира своите тирове


2017 / 06 / 29

Алексфиш брандира успешно своите тирове и камиони с уникалeн по рода си дизайнерски брандинг!Алексфиш с реклама в списание Бакхус!


2017 / 06 / 29

Алексфиш с рекламна страница и статия в новия рибен брой на водещото списание за култура на хранене в България - Бакхус!Алексфиш с 4 билборда в София!


2017 / 03 / 24

Алексфиш постави 4 чисто нови билборда на възлови кръстовища в София - бул. България, бул. Ал.Малинов, бул. Цариградско шосе и бул. Владимир Вазов.

Благодарности на компания Агура за съдействието и добре свършената работа.Алексфиш участва в предаването "Кухня в рая" по телевизия In Life


2017 / 02 / 20

Компанията участва в кулинарното предаване "Кухня в рая" по телевизия In Life с водеща Мисис България - Алекс Милтенова. В епизода, ще видите процеса на пререботка на сьомгата в нашето производство. Видеото може да гледате ТУК Алексфиш вече с реклама в мрежата на Нетинфо


2017 / 02 / 13

От началото на месец февруари, Алексфиш стартира рекламна кампания в най-голямата медия в България - Нетинфо.

Продуктите на компанията ще бъдат рекламиране под формата на банери и текстови съобщения в сайтове като vbox7.com, abv.bg, gong.bg, vesti.bg, sinoptik.bg и други.Нова Facebook страница


2017 / 01 / 06

Вече е активна и новата ни FB страница, може да я посетите на: https://www.facebook.com/alexfish.bg/Обновен сайт с онлайн поръчки до краен клиент!


2016 / 12 / 27

През новата 2017 година, още от 03.01.2017 ще е възможно пазаруването от нашия напълно обновен сайт с директна доставка до физически лица с безплатна доставка.

В новата визия на сайта ще намерите много по-богат асортимент от продукти и много по-детайлни снимки и описания, както и полезни рецепти и видеа свързани с нашите продукти.

Приятно пазаруване!

 logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е раширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.