

Необходими продукти:
За соса Bang Bang
Начин на приготвяне:
Стъпка 1: За да приготвите соса, разбийте майонезата, тайландския сладък чили сос, чесъна, сока от лайм, Шрирача и люспите червен пипер; Оставете настрана.
Стъпка 2: В голяма тенджера с вряща подсолена вода сварете пастата според инструкциите на опаковката; Отцедете добре.
Стъпка 3: Загрейте фурната до 200 градуса C. Намажете леко с масло лист за печене или го покрийте със спрей с незалепващо покритие.
Стъпка 4: Поставете скаридите върху подготвения лист за печене. Добавете зехтина, чесъна, червения пипер, сол и черен пипер на вкус и внимателно разбъркайте, за да се смесят. Поставете във фурната и печете само докато станат розови, твърди и готови, около 6-8 минути. Извадете от фурната и оставете настрана.
Стъпка 5: В голяма купа смесете пастата, скаридите и майонезената смес.
Стъпка 6: Сервирайте веднага, гарнирани с магданоз.
Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е разширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.
Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.