Рецепта
Информация

Пикантна Thai Паста със Скариди


Скаридите са предпочитано леко предястие в приятните пролетно – летни вечери, особено в компанията на хубаво бяло вино.

Ще ви издадем една тайна рецепта за Пикантна Thai Паста със Скариди, която е супер лесна за приготвяне и с която несъмнено ще зарадвате своите близки.

 

Съставки:

 

  • 1 пакет спагетини
  • 1 голям домат, нарязан на кубчета
  • 4 стръка лук, нарязани на кубчета
  • 2 килограма варени скариди, почистени и обелени
  • 1 ½ чаши готов Thai фъстъчен сос

 

Начин на приготвяне:

 

Стъпка 1: Оставете голяма тенджера с вода да заври. Добавете спагетините и варете 3 до 5 минути или до ал денте; След това отцедете.

Стъпка 2: В средна по големина купа смесете заедно пастата,  домата, зеления лук, скаридите и фъстъчения Thai сос. Покрийте и охладете в хладилника 8 часа или за една нощ.

logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е разширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.