Продукт
Информация

Филе жълтоперест тон "Премиум" стек Alexfish

Код Разфасовка Цена
10708 замразен, 1 бр, вакуум, 180-220 гр/бр 45.60лв./кг.

Внимание! Това е теглим продукт, като 1 брой стек от риба тона обикновено е между 180-220гр. и е в прозрачна вакуум опаковка.

В полето за количество, напишете количеството което искате в грамове. Например - 200гр., 400гр. и т.н., защото нашата система изчислява цената на килограм, а не на брой.


Цена

45.60лв./кг.

Безплатна доставка (с наш транспорт) - Виж условия за доставка

logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е разширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.