Продукт
Информация

Червен хайвер от сьомга кета Silver Fish

Код Разфасовка Цена
21103 охладен 50 гр 13.20лв./бр.
21100 охладен 100 гр 25.74лв./бр.
21102 охладен 300 гр 76.56лв./бр.

Червен хайвер от Кета
Калоричност: 249 кКал.
Протеини: 31.5 гр. (~126 кКал)
Мазнини: 13.2 гр. (~119 кКал)
Въглехидрати: 1 гр. (~4 кКал)


- Риба Кета е една от най-широко разпространените видове сред тихоокеонската сьомга.
- Кета се среща в Северния ледовит океан, в Беринговия проток, северно от Корея, до бреговете на Камчатка, Курилски острови и на остров Сахалин в реките Амур и Охота. Освен това тя обитава и бреговете на Северна Америка, Канада и Калифорния.
- В кулинария се използва, както месото на рибата така и нейния хайвер.
- Месото на кета, както и нейния червен хайвер са доста известни със своите изключителни вкусови и потребителски характеристики.
- Зрънцата на червен хайвер от Кета в диаметър средно достигат 9 мм.


Цена

25.74лв./бр.

Безплатна доставка

logo
За нас и нашата дейност

Фирмата е основана през 1991 година като частна семейна компания специализирана в продажбата и дистрибуцията на морски продукти. В годините Алексфиш е раширявала дейността си непрекъснато. През 2013 година компанията отваря своя собствена производствена и логистична база в ж.к. Враждебна, където се преработва основно сьомга и други видове риба, за направата на сурови и пушени филета с най-модерните машини в световен мащаб.

Днес компанията е вносител и производител на морски и суши продукти от повече от 30 страни по целия свят. Към момента асортимента надхвърля 1400 продукта в категории замразени, охладени, сухи и нeхранителни продукти. Продукцията на компанията се разпространява успешно във водещите ресторанти, хотели и хипермаркети в България. Като също така се извършва износ към 5 страни от Европейския съюз.